В Казахстані жінка замовила взуття – їй принесли коробку з маріхуаною. Що було далі


21:3418.12.2022

У Казахстані громадянка звернулася до поліції після того, як отримала посилку з марихуаною. Як з’ясувалося, кур’єр переплутав посилки, оскільки жінка чекала на коробку з парою жіночого взуття.

Про курйозний випадок повідомляє інформаційний портал Polisia.kz.

На оперативний канал “102” Урджарського відділу поліції надійшло повідомлення від 59-річної жінки. Вона розповіла, що 30 листопада замовила одну пару жіночого взуття, але отримана 2 грудня коробка була заповнена невідомою їй речовиною зеленого кольору. Правоохоронці, прибувши за адресою, з’ясували, що трохи пізніше з нею зв’язався одержувач коробки, і пояснив, що кур’єр переплутав посилки і доставив йому жіноче взуття.

Жінка домовилася з ним про обмін, а поліцейські тим часом влаштували засідку.

Так, правоохоронцям вдалося за “гарячими слідами” затримати чоловіка, яким виявився 34-річний безробітний житель райцентру.

Під час обшуку будинку зловмисника вилучено чотири обмотані скотчем коробки з речовиною рослинного походження зі специфічним запахом, аналогічним тому, що містився в переплутаній кур’єром посилці.

Експертиза показала, що невідомою речовиною виявилася висушена марихуана, вагою 72,2 кг. Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення спільників зловмисника.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube