На Миколаївщині Кривоозерській тергромаді після рішення суду повернули 2 га землі зі ставком


12:5914.12.2022

Первомайська окружна прокуратура Миколаївської області забезпечила реальне виконання рішення суду про повернення у власність держави земельної ділянки площею понад 2 га з розташованим на ній водним об’єктом (ставком) вартістю майже 63 млн грн, яка знаходиться в межах території Кривоозерської територіальної громади Первомайського району.

Про це повідомили в Первомайській окружній прокуратурі Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Зокрема, у липні 2022 року Кривоозерським районним судом задоволено позов прокурора про повернення громаді вказаної ділянки в комплексі з водним об’єктом (ставком), оскільки не дивлячись на закінчення строку дії договору орендар продовжував без правових підстав використовувати природні ресурси для риборозведення.

У листопаді 2022 року завдяки вжитим окружною прокуратурою заходам вказане судове рішення, яке набрало законної сили, виконано в повному обсязі – земельну ділянку шляхом підписання акту приймання-передавання повернуто територіальній громаді.

 Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині чиновники Держгеокадастру надали у власність третім особам землю в РЛП – поліція повідомила їм про підозру



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube