В Миколаєві закрили всі розбиті російськими обстрілами вікна і відремонтували 50% дахів – мер


13:4402.12.2022

На сьогодні в Миколаєві ОСБ-плитами закрили всі вибиті російськими обстрілами вікна і відремонтували 50% пошкоджених дахів в житлових будинках.

Про це сьогодні, 2 грудня, на брифінгу в Media Center Ukraine – Ukrinform повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

– Російськими обстрілами порушено 244 дахи в багатоквартирних будинках, вже трошки більше половини ми відремонтували. Деяку частину дахів ми законсервували для того, щоб ремонтувати капітально їх навесні. Інші, які ми могли відремонтувати, вже відремонтовано, і фактично люди з новими дахами. Щодо вікон – сьогодні отримав інформацію, що закрили 100% розбитих вікон, використовували ми ОСБ-плиту і піну. Завдяки цьому запустили опалювальний сезон в учіх будинках… Сподіваюсь, як тільки ворог буде відсунутий на достатньо безпечну відстань, ми зможемо зайнятись відновленням вікон хоча б у соціальних закладах, які також зруйновані частково вибухами бомб, – сказав Сєнкевич.  

Відповідаючи на запитання журналістів, мер повідомив, що в Миколаєві зруйновано вщент близько 70 приватних і близько 30 багатоквартирних будинків, які не підлягають відновленню.

Як повідомляло Інше ТВ, за минулий тиждень, з 21 по 28 листопада, в Миколаєві у 55 багатоповерхівках закрили віконні прорізи, у 15 поновили покрівлі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube