У Миколаєві триває відновлення інфраструктури, що була пошкоджена російськими терористами: у 55 багатоповерхівках закрили віконні прорізи, у 15 поновили покрівлі


14:5128.11.2022

Протягом минулого тижня з 21 по 28 листопада в Миколаєві роботи здійснювались у житловому секторі.

Зокрема, у 55 багатоповерхівках було закрито віконні прорізи загальною площею понад 1100 кв. м.,  у 15 висотках відновлено покрівлі загальною площею понад 1000 кв. м.

Про це повідомили в Миколаївській міській раді, передає Інше ТВ.

Роботи тривали також у приватному секторі. Ремонтували  3 будинки – у них відновили  покрівлі та  закрили плитами  ОСБ вибиті вікна та вхідні двері.

Як відзначили у міськраді, у місті привели до ладу всі мережі та об’єкти ОКП “Миколаївоблтеплоенерго”, пошкоджені ворогом.

Як повідомляло Інше ТВ,  протягом тижня з 14 по 21 листопада у 111 багатоповерхівках в Миколаєві було закрито віконні прорізи загальною площею понад 7400 кв. м.,  у 8 багатоповерхівках відновлено покрівлі загальною площею понад 1200 кв. м. Також відновили покрівлі в 6 приватних будинках та закрили вибиті вікна плитами ОСБ. Працювали в Миколаєві і на пошкоджених школах: в одній відремонтували покрівлю, в іншій – замінили вікна.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube