Хлопці виснажені та змучені, але не скорені: звільнених з полону миколаївських морпіхів зустріли на рідній землі (ФОТО)


19:1223.11.2022

Сьогодні, 23 листопада, привітали ще чотирьох миколаївських морпіхів на вільній землі незалежної України.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського, передає Інше ТВ.

Всі вони захищали Маріуполь від російських окупантів: троє на металургійному комбінаті імені Ілліча, а ще один – на «Азовсталі».

– Хлопці виснажені та змучені, але не скорені. Пишаємось вашим мужнім подвигом, браття. Попереду на них чекає лікування та реабілітація. Радіємо разом з сім’ями морських піхотинців, які чекали своїх синів, братів, чоловіків та вірили, що цей день обов’язково настане, не дивлячись на довгі місяці смутку та розчарувань. Щиро вдячні Офісу Президента України, Координаційному штабу з питань поводження з військовополоненими, Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України та всім причетним, хто займається цією нелегкою, але такою важливою справою, – прокоментував командир бригади полковник Віктор Сікоза.

Також пам’ятаємо про інших наших побратимів та посестер, які залишаються в російських катівнях. Впевнені, що вже скоро будемо вас всіх зустрічати вдома, додав Віктор Сікоза.

Як повідомляло Інше ТВ, З російського полону звільнено 36 українців. Серед них є захисники «Азовсталі» (ВІДЕО). Також повідомлялось серед звільнених сьогодні з російського полону – медики, водії і музикант оркестру Миколаївської бригади морської піхоти (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube