Під час масованого ракетного обстрілу Києва загинули троє людей, в Київській області – четверо (ФОТО)


18:5323.11.2022

Після ракетного обстрілу столиці і Київщини, внаслідок чого загинули люди, були розпочаті розслідування.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора України, передає Інше ТВ.

Зокрема, за процесуального керівництва Київської міської прокуратури розпочато досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни, поєднаних з умисним вбивством (ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 23 листопада 2022 року збройні сили РФ, застосовуючи заборонені міжнародним гуманітарним правом засоби ведення війни, нанесли ракетні удари по об’єктах цивільної інфраструктури в м. Києві. Внаслідок ракетного обстрілу загинули троє мирних мешканців, ще десятьох поранено. На місцях подій тривають рятувальні роботи. Інформація щодо загиблих та постраждалих уточнюється.

Також за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 23 листопада 2022 року військовослужбовці держави-агресора здійснили ракетний обстріл Київської області. Одна з ракет поцілила у багатоповерховий житловий будинок у м. Вишгород. За попередніми даними, четверо людей загинуло та понад 20 постраждало. Інформація щодо загиблих та постраждалих уточнюється.

Також від ворожого обстрілу постраждав приватний житловий сектор у смт Чабани Фастівського району. Є влучання ракет в об’єкти критичної інфраструктури регіону.

На місцях подій працюють прокурори, слідчі, експерти, співробітники поліції та екстрених служб.

Як повідомляло Інше ТВ, Під час масованої ракетної атаки росіян збито 51 із 70 ворожих крилатих ракет та 5 дронів-камікадзе



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube