При відступі росіяни замінували навіть дитячі майданчики у Снігурівській громаді – ГУ ДСНС у Миколаївській області (ФОТО, ВІДЕО)


13:2820.11.2022

Сьогодні, 20 листопада, до виконання робіт за призначенням залучено 9 груп, у складі яких 47 піротехніків та 17 одиниць техніки, проводять обстеження територій, вилучення вибухонебезпечних предметів на звільнених територіях.

З них 3 групи виконують роботи у Миколаївському районі та 6 — на Снігурвщині. Допомогу піротехніками Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надають розрахунки з Одеської і Черкаської областей, також працює 3 спеціальний центр швидкого реагування ДСНС України.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

«Всі ми радіємо кожній новині про деокупацію того чи іншого населеного пункту, і, звісно, кожному якнайшвидше хочеться повернутись додому. Але чи безпечно на рідній землі? Підступний ворог замінував ліси, поля, будинки, об’єкти інфраструктури та навіть дитячі майданчики. Тому, шановні громадяни, наполегливо рекомендуємо дочекатися дозволу місцевої влади та перевірки місцевості звільнених територій Снігурівщини підрозділами ДСНС, а місцевим мешканцям –  дотримуватися правил безпеки, обережно пересуватися населеними пунктами та не чіпати підозрілі предмети», – кажуть рятувальники і демонструють вибухонебезпечні предмети, які, на щастя, тепер не загрожують нам.

Як повідомляло Інше ТВ, СБУ виявила у звільнених районах Миколаївщини більше 100 мін, які ворог сховав у школах (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube