Волонтери Миколаєва отримали з Нідерландів 50 велосипедів (ФОТО)


22:5116.11.2022

Миколаївські волонтери отримали ще 50 велосипедів з Нідерландів в рамках кампанії #BikesForUkraine.

Велосипеди отримали 15 волонтерських організацій міста для підтримки в наданні гуманітарної допомоги і персональної мобільності волонтерів.

Про це повідомили в Агенції розвитку Миколаєва, передає Інше ТВ.

«За п’ять місяців соціальної ініціативи #BikesForUkraine нашим партнерам вдалося закрити майже всі запити на велосипеди від гуманітарних штабів Миколаєва. Наше місто весь цей час страждає від наслідків російської військової агресії. Через це багато містян задіяні в процесі розвозу гуманітарки. І в умовах війни велосипеди стають незамінним інструментом щоденної мобільності, особливо у приватному секторі та віддалених районах міста, де відсутній громадський транспорт», – каже Євген Гомонюк, комунікаційний менеджер Агенція розвитку Миколаєва

Загалом велосипеди для отримали представники 15-ти гуманітарних штабів та волонтерських центрів міста для своєї діяльності. А саме: Волонтерський штаб БО МБФ《Volunteer UA》, Гуманітарний штаб «ДОФ», Гуманітарний штаб МрійДій, Волонтерський центр «ДАНА», Гуманітарний штаб МОБФ «Сприяння дітям», Гуманітарний штаб БФ «Журавлі», Миколаївський міський гуманітарний штаб, Оперативний штаб Миколаївської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, Ресурсний центр громадських ініціатив, Гуманітарний штаб КОРАБЕЛЬНИЙ КРАЙ, Волонтерський центр БФ «Щедрик», СпівДія Миколаїв Гуманітарний хаб, Волонтерський штаб «Inspire Volunteers», Обласний благодійний фонд “Доброта та Довіра”‘ та Миколаївський штаб допомоги «Південний захист».

Це подарунок волонтерам від американської компанії-виробника велосипедів Trek Bicycle. Логістикою з Нідерландів до Києва займалась DSV – Global Transport and Logistics. Зберігали і оплатили транспортування до Миколаєва компанія Велосипеди TREK – дистриб’ютор велосипедів «Трек» в Україні. Також Агентство розвитку Миколаєва дякує U-Cycle (Асоціація велосипедистів Києва) за допомогу та ініціативу кампанії #BikesForUkraine.

Як повідомляло Інше ТВ, в серпні миколаївські волонтери отримали 28 велосипедів від простих норвежців (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube