Ситуація вимагає: в Миколаївській області введені графіки стабілізаційних відключень електроенергії (ПЕРЕЛІК груп)


07:4216.11.2022

Як повідомляло Інше ТВ, о 6–й ранку в Миколаївській області сьогодні були введені графіки погодинних відключень електроенергії – «Миколаївобленерго».

Але ситуація в енергосистемі України змушує до більш радикальних заходів – з 06.45 16 листопада по «Миколаївобленерго» введено графіки стабілізаційних відключень.

Про це повідомили в АТ «Миколаївобленерго», передає Інше ТВ.

Як нагадують в «Миколаївобленерго», за графіками стабілізаційних відключень споживачі поділені на 10 груп. Станом на 07.23 ранку середи вже знеструмлено споживачів 1-4 груп.

Відключення покликані попередити аварійну ситуацію в енергомережах, тож здійснюються оперативно, відповідно до розпоряджень чергового диспетчера Регіонального диспетчерського центру. Жодної можливості заздалегідь попередити про відключення чи спрогнозувати його тривалість немає.

Зберігаємо спокій та гуртуємося! Ми витримали разом так багато випробувань… Витримаємо і це!

Трохи пізніше в АТ “Миколаївобленерго” додали, що по Миколаївській області паралельно застосовуються графіки погодинних і графіки стабілізаційних відключень. “До таких аварійних заходів змушені оператори систем розподілу по всій країні, аби не допустити колапсу енергосистеми! Енергетики роблять все можливе, аби цього не допустити! Щойно ситуація стабілізується, ми зможемо відновити електропостачання для наших споживачів”, – йдеться в дописі товариства.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube