Нардеп Пасічний обіцяє Миколаєву фінансування на відновлення інфраструктури з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії


17:1514.11.2022

Народний депутат України, член комітету ВРУ з питань бюджету Олександр Пасічний вважає, що Фонд ліквідації наслідків збройної агресії має стати фінансовою опорою для Миколаєва і інших населених пунктів області, які зазнали руйнувань внаслідок російських обстрілів.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбук після спілкування з Миколаївським міським головою Олександром Сєнкевичем, передає Інше ТВ.

«Миколаїв, як один з трьох міст, які зазнали найбільших руйнувань в наслідок обстрілів, як ніколи, потребує фінансової підтримки від держави. Як член комітету ВРУ з питань бюджету Олександу Федоровичу відповів на ряд питань щодо фінансових можливостей бюджету України на 2023 рік. Та запевнив, що буду якомога сприяти рідному місту… Саме такою фінансовою опорою для Миколаївщини має стати Фонд ліквідації наслідків збройної агресії. Внаслідок прийнятого за мого співавторстві Закону Фонд має можливість запрацювати вже цього року. На наступний рік заплановано видатки спеціального фонду держбюджету за цією програмою у розмірі 35.5 млрд.грн.», – зокрема, написав Пасічний.

Як повідомляло Інше ТВ, За минулий тиждень в Миколаєві закрили ОСБ-плитами 3 тис. кв.м віконних прорізів та відновили 11 покрівель будинків



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube