Кадетський чемпіонат України з шаблі: фехтувальники з Миколаєва зібрали усе командне «золото» (ФОТО)


19:3704.11.2022

Сьогодні, 4 листопада, командними змаганнями завершився кадетський чемпіонат України з фехтування на шаблях, який проходив на доріжках спортивного комплексу ЦСК ЗСУ у Києві.

Як і в особистій першості, усе золото зібрали представники Миколаєва, а товариші по команді допомогли Даниїлу Скороходу та Вікторії Коротченко, які виграли особисті чемпіонські титули напередодні, оформити золотий дубль.

Про це повідомили у Національній федерації фехтування України, передає Інше ТВ.

Скороход разом з Владиславом Кушніром, Максимом Левицьким та Микитою Асташовим в 1/2 здолали Хмельниччину (45:37), а у фіналі в напруженому протистоянні, програючи два удари перед заключним боєм, вирвали перемогу у Черкас (45:43), кольори яких захищали срібний та бронзовий медалісти особистої першості Даніїл Абросімов та Ілля Сидоренко разом з Даніїлом Лавренюком.

Бронзовими призерами стали хмельничани Клім Березовський, Єгор Жебель та Дмитро Загребельний, які у поєдинку за третє місце виявилися сильнішими за команду Вишневого (45:40), яка, відзначимо, боролося до останнього і дала бій у своєму півфіналі Черкасам (43:45).

У командних змаганнях дівчат Вікторія Коротченко разом з Владимірою Бабенко, Златою Бурбан та Анастасією Цап у півфіналі впевнено перемогли одеситок (45:24), а у поєдинку за золото не залишили шансів Черкасам (45:17), у складі яких виступали й відтак вибороли срібло Анна Закорчменна, Дарина Науменко та Софія Сульжук.

Бронзовими призерками стали одеситки Віра Горіна, Марія Озаренко, Анна Суворова, здолавши у поєдинку за третє місце Хмельницька область (45:34), яку представляли Майя Величко, Стефанія Педько, Алексія Пірогова. Відзначимо, що півфінал за участю останніх став чи не найнапруженішою зустріччю дня і завершився з рахунком 45:44 на користь Черкас.

Як повідомляло Інше ТВ, На кадетському чемпіонаті України з фехтування на шаблях миколаївці зійшли на першу сходинку п’єдесталу (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube