На кадетському чемпіонаті України з фехтування на шаблях миколаївці зійшли на першу сходинку п’єдесталу (ФОТО)


10:0604.11.2022

3 листопада в Києві стартував кадетський чемпіонат України з фехтування на шаблях.

За підсумками особистої першості на доріжках спортивного комплексу ЦСК ЗСУ на найвищу сходинку п’єдесталу зійшли представники Миколаєва: серед юнаків – Даниїл Скороход, серед дівчат – Вікторія Коротченко. Обидвоє – учні Артема Скорохода та Віктора Явкуна.

Про це повідомляють в пресслужбі Національної федерації фехтування України, передає Інше ТВ.

Даниїл Скороход виграв спочатку усі п’ять боїв у групі, отримавши другий номер при посіві, а потім ще чотири у турі прямого вибування. Зокрема в 1/2 переміг Андрія Фещенка (15:8). З таким самим рахунком завершився і другий півфінал, в якому Даніїл Абросімов виявився сильнішим за Іллю Сидоренка (15:8).

У фіналі Скороход змусив скласти зброю Абросімова (15:7). Відтак представник Черкас став срібним призером. А бронзу розділили його земляк Ілля Сидоренко та Андрій Фещенко з Вишневого.

У змаганнях дівчат три з чотирьох місць на п’єдесталі залишилися за вихованками миколаївської школи фехтування. Вікторія Коротченко, яка виходила на доріжку у якості чинної віцечемпіонки України серед кадетів, впевнено розпочала турнір з п’яти виграних боїв на попередньому етапі й розділила у посіві першу позицію з одеситкою Анною Суворовою. А далі були чотири більш ніж переконливі перемоги в олімпійці, зокрема у фіналі над Майєю Величко (15:4).

Отже, срібло отримала шаблістка з Хмельниччини. А третю сходинку п’єдесталу розділили представниці Миколаєва Анастасія Цап та Владиміра Бабенко.

Як повідомляло Інше ТВ, Юний фехтувальник з Миколаєва здобув «золото» турніру в Німеччині (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube