Всі лікарні Миколаєва забезпечені дизельними генераторами


16:2704.11.2022

Міські лікарні Миколаєва безперебійно працюватимуть в умовах відсутності електропостачання. Всі заклади забезпечені дизельними генераторами.

Про це інформують в Миколаївській міській раді з посиланням на начальницю управління охорони здоров’я Ірину Шамрай, передає Інше ТВ.

“Для нас це не нова задача. Я працюю вже п’ять років, і весь цей час є постійно діюча комісія, що перевіряє та складає акти, як лікарні забезпечені – паливом, генераторами тощо”, – зауважила пані Ірина.

Нещодавно, коли в місті не було світла, в лікарнях №3, №4 та ЛШМД успішно виконували оперативні втручання. Установки працювали добре, жодних проблем не було.

За вісім місяців повномасштабної війни миколаївські заклади охорони здоров’я отримали суттєве поповнення необхідного обладнання, – як коштом Міністерства охорони здоров’я України, так і благодійників, міжнародних організацій.

“Наразі всі стаціонари міських лікарень забезпечені дизельними генераторами, так само, як приймальні відділення, операційні, реанімації. Ми навіть підключаємо ті відділення, які раніше не вважали першочерговими”, – каже Ірина Шамрай.

Завершується робота з укомплектування генераторами Центрів первинної медико-санітарної допомоги Миколаєва. За словами начальниці управління охорони здоров’я, залишилося обладнати лише 4 заклади.

Як повідомляло Інше ТВ, Начальник УОЗ Миколаївської ОВА назвав постраждалі внаслідок російських обстрілів медичні заклади



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube