Міндовкілля почало громадське обговорення звіту з ОВД планованої діяльності ТОВ «ЕКОТРАНС» в Миколаєві


10:4403.11.2022

1 листопада 2022 року розпочалось громадське обговорення звіту «Про оцінку впливу на довкілля щодо планованої діяльності з реконструкції зі зменшенням потужності та з впровадженням заходів екологічної безпеки виробництва ТОВ «ЕКОТРАНС» за адресою: Миколаївська область, м. Миколаїв, вул. Проектна, буд. № 3А, буд. № 3Б, буд. № 3В, буд. № 3Г, буд. № 3/1, буд. № 11А.

Громадське обговорення триватиме 25 робочих днів.

Про це повідомили у управлінні екології та природних ресурсів Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

«Відповідно до статті 7 Закону громадське обговорення планованої діяльності після подання звіту з оцінки впливу на довкілля проводиться у формі громадських слухань та у формі надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді).

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19» для недопущення поширення на території України гострої респіраторної хвороби (корона вірусу COVID-19), тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадські слухання не проводяться і не призначаються на дати, що припадають на цей період.

Зауваження та пропозиції необхідно надсилати на адресу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України: 03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, буд. 35, Департамент екологічної оцінки, контролю та екологічних фінансів, відділу оцінки впливу на довкілля. Тел./факс: (044) 206-31-40, (044) 206-31-50. Електронна пошта: OVD@mepr.gov.ua.

Контактна особа від уповноваженого центрального органу: заступник директора департаменту – начальник відділу оцінки впливу на довкілля Департаменту екологічної оцінки, контролю та екологічних фінансів – Грицак Олена Анатоліївна», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляло Інше ТВ, Війна – війною, а Міндовкілля розпочало процедуру з ОВД миколаївського «Екотрансу»



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube