Солона вода «з’їла» водогін зі сталі: в Миколаєві вже другий день ремонтують трубу, яка живить частину Інгульського району (ФОТО)


20:2902.11.2022

В Миколаєві вже другий день ремонтують трубу, яка живить частину Інгульського району.

Бо солона вода, яку зараз подають у мережу з лиману, «з’їдає» труби, і на час ремонту частина району залишиться без водопостачання.

Про це повідомили в пресслужбі МКП «Миколаївводоканал», передає Інше ТВ.

«Наша одна з ремонтних бригад вже другий день по коліно в багні. На глибині понад 3 метри пролягає водогін. Для міста він дуже важливий, адже живить значну частину будинків Інгульського району. Тож нічого нового не сталося, солона вода «з’їла» водогін зі сталі. На кількох метрах фахівці нарахували близько 13 дірок. Витоки ліквідували і зараз все розчищають, щоб найближчі дні встановити нову трубу. Хлопці намагаються працювати, щоб якомога менше містян були без води, але все ж таки доведеться комусь припинити подачу. Заздалегідь перепрошуємо за незручності», – повідомили на підприємстві.

Як повідомляло Інше ТВ, «Ситуація з водою критична» – мер Миколаєва відповів «ні» на зниження тарифу за воду і розповів, хто допоможе замінити труби, пошкоджені солоною водою



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube