«Ситуація з водою критична» – мер Миколаєва відповів «ні» на зниження тарифу за воду і розповів, хто допоможе замінити труби, пошкоджені солоною водою


22:3106.10.2022

В Миколаєві не знизять тариф на воду, тому що «Миколаївводоканал» витрачає кошти на очищення і обробку солоної води з лиману.

Про це в своєму прямому ефірі повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

– Ситуація у нас критична. Ви бачите, що по місту багато води тече, десятки поривів в нас. Так, солона вода руйнує нам труби великого діаметру. Крім того, є ще випадки, коли ракети попадають, наприклад, перехрестя Садова і Нікольська. Зрозумійте – у нас немає задачі не давати вам воду. Наш водоканал працює максимально, – сказав Сєнкевич, додавши, що 50% води в місті просто витікає через пориви.

Мер застеріг від зливання води з батарей, тому що вона хімічно обробляється, та й буде фарбуватися в зелений колір. «Якщо будете зливати воду з батарей, попередьте родичів, де забирати ваше тіло», – сказав мер.

О.Сєнкевич зауважив, що держава допоможе – зараз виділяються кошти на нові труби, в наступному році ця програма продовжиться. Також міський голова сказав, що неможливо знизити тариф на воду для містян, оскільки «Миколаївводоканал» і так щомісячно отримує (збитків) 25 млн.грн.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві не буде води до завтрашнього вечора



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube