Друга ліга. Миколаївський «Васт» поступився одеській «Реал Фарма»


12:4801.11.2022

Вчорашній матч на одеському стадіоні завершився перемогою господарів поля.

Про це пише Sportarena.

Реал Фарма (Одеса) – Васт (Миколаїв) – 2:0
Голи:
 Колесников, 18, Штирбу, 87, автогол

Реал Фарма (стартовий склад): Стародубець, Ратушняк, Мячин, Ладика, Дмитрієв, А.Лиховидов, Попов, Колесников, Ігуменов, Платунов, Барсуков. Запасні: Миргородський, Гранчар, Кошкін, Марченко, Романов, Тимошевський, Фабер, Щербак, М.Лиховидов. Головний тренер: Юрій Куліш.

Васт (стартовий склад): Восконян, Толгаренко, Штирбу, Шкіндер, Боровський, Борзов, Тищенко, Крамаренко, Студенко, Каранга, Стеценко. Запасні: Рудик, Змієвський, Вітенко, Колосков, Душук, Ширяєв. Головний тренер: Дмитро Назаренко.

Третя команда проти сьомої, а між ними – дев’ять очок. За інших обставин південне дербі було б центральною подією туру, проте «Васт» після непоганого старту дещо призупинився, до того ж, прибув до Одеси зі значними кадровими втратами. Через дискваліфікацію не міг зіграти провідний центрхав і виконавець стандартів Ярчук, через травми – найбільш досвідчені захисник (Сартіна) та нападник (Берко). Спробуй – вибери серед цих суттєвих втрат найбільш значущу.

«Реал Фарма» на фоні суперника виглядав цілком благополучно, і навіть граючий президент клубу Микола Лиховидов (той самий – рекордсмен українського професіонального футболу, як найстарший футболіст) вийшов на тренерську лаву в шортах, що свідчило, що його можна чекати на полі. А з ним – і покращення національного рекорду. До того ж, «фармацевти» вже сім турів не знають поразок, а останні два матчі виграли з загальним рахунком 5:0. Отже, старожили Другої ліги були очевидними фаворитами протистояння, незважаючи на те, що у гостей – низка екс-гравців МФК «Миколаїв» і інших професіональних клубів.

Коли здавалося, що дебютний відрізок завершиться без голів, «Реал Фарма» забив – та ще й у дуже красивому стилі. Починав атаку з глибини лівого флангу Дмитрієв, після його пасу Платунов видав поперечну передачу на Колесникова, ну, а Олексій відразу ж пальнув метрів із 18-ти майже в саму дев’ятку – 1:0. Якщо забивати свій перший м’яч у чемпіонаті, то, безперечно, саме так!

«Васт» ще до перерви намагався відігратися, а в другому таймі навіть створив дуже навіть реальні нагоди забити – найкращу з них (подвійний удар зблизька) не використав Тищенко. Також Стародубець справився з прицільним ударом Боровського здалеку. А як на 77-й хвилині миколаївці не використали штрафний!.. Каранга після подачі з глибини головою направив м’яч у стійку, а Стеценко пробив вище прямо з меж воротарського майданчика.

Втім, «Реал Фарма» непогано комбінував, використовував швидкий перехід від оборони в атаку. Барсуков і Гранчар кілька разів опинялися на ударних позиціях, і загалом гості не могли почуватися вільно, розуміючи, що на кожну атаку може піти гідна контратака. У кінцівці матчу одесити зняли всі питання, коли Штирбу, випереджаючи Барсукова, зрізав у власні ворота передачу з правого краю – 2:0.

Набравши 20 очок, «Реал Фарма» повернувся на чисте друге місце. «Васт» залишається сьомим, але все більше відстає від групи лідерів.

Як повідомляло Інше ТВ, Друга ліга. Миколаївський «Васт» розійшовся внічию з «Металургом-2»



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube