На Херсонщині ЗСУ знищили 2 склади з боєприпасами та ангар із технікою ворога, – ОК “Південь” (ВІДЕО)


05:5028.10.2022

Обстановка на південнобузькому напрямку стабільно напружена, але контролюється Силами оборони. Ворог продовжує зосереджувати свої зусилля на веденні оборонних дій. Змін у стані, складі та дислокації ворожих сил не відмічено. Окупанти продовжують наносити вогневе ураження по позиціях наших підрозділів із застосуванням реактивних систем залпового вогню, ствольної артилерії та мінометів.

Артилерійськими снарядами різного калібру та реактивними системами залпового вогню, рашисти обстрілювали територіальні громади в Баштанському районі Миколаївщини, в Бериславському районі Херсонщини, в Нікопольському Дніпропетровщини. Без втрат.

Про це повідомляє ОК “Південь”.

Ворожа авіація атакувала 6 разів протягом дня. У відповідь нашою штурмовою та армійською авіацією нанесено 16 ударів по районах зосередження живої сили, техніки та озброєння ворога.

Ракетно-артилерійськими підрозділами Сил оборони, протягом бойового дня виконано близько 1️⃣3️⃣0️⃣ вогневих завдань. Втрати ворога у живій силі – 4️⃣4️⃣ рашисти. На додачу до ранішніх літака і гелікоптера, знищено ворожий танк, два міномети та 3 одиниці авто-бронетехніки. В Бериславському районі наші ракетники утилізували 2️⃣ склади з боєприпасами та ангар із скупченням техніки ворога. Отримано підтвердження про результативне попереднє влучання по понтонній переправі з ворожою військовою технікою.

У Чорному морі корабельне угруповання ворога нараховує 1️⃣1️⃣ кораблів та катерів, які маневрують уздовж узбережжя Криму. Напоготові залишаються 24 «Калібри», розташовані на двох надводних та двох підводних ракетоносіях, а також два ворожих великих десантних кораблі.

Окупанти продовжують наносити ракетно-артилерійські удари по цивільних об’єктах та об’єктах критичної інфраструктури, зберігається загроза і застосування дронів-камікадзе, зокрема і в масовій кількості. Тож не наражайте себе на небезпеку, будьте пильними, свідомими та обережними. Обов’язково реагуйте на сигнали повітряної тривоги. Бережіть власне життя та життя своїх близьких.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube