ЧУ-2022 з фехтування на шаблях: жіноча команда Миколаєва – зі «сріблом», чоловіча – з «бронзою» (ФОТО)


07:3322.10.2022

21 жовтня командними змаганнями завершився чемпіонат України з фехтування на шаблях, що проходив у Львові. І серед жінок, і серед чоловіків перемогу святкував Київ.

Хоча миколаївці не пасли задніх.

Про це повідомляє Інше ТВ з посиланням на інформацію Національної федерації фехтування України.

Так, серед жінок команда Києва, яку представляють Ольга Харлан, Юлія Бакастова, Софія Головкіна і Марія Цимбота, у фіналі взяла гору над Миколаєвом, кольори якого захищали – й відтак здобули срібло – Олександра Бондар, Анна Дубова, Вікторія Коротченко та Валерія Проченко. Відзначимо, що киянки перед двома заключними боями поступалися представницям Миколаєва шістьма ударами, але зусиллями Бакастової та Харлан зуміли відігратися (45:40).

Шлях чоловічої команди до своєї нагороди теж не був простим. В 1/2 Миколаїв, який представляли  В’ячеслав Дзюба, Богдан Боговін, Даніїл Скороход та новоспечений чемпіон України в індивідуальному заліку Юрій Цап, поступився киянам (45:42), а ось бій за «бронзу» виграв у Одеси (45:22).

Як повідомляло Інше ТВ, ЧУ-2022 з фехтування на шаблях: Ольга Харлан – на першій сходинці п’єдесталу, Олександра Бондар – на другій. І обидві шаблістки – з Миколаєва.

Також повідомлялось Миколаївський шабліст Юрій Цап став чемпіоном України.


© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube