Миколаїв купив 2 мобільних котельних – секретар міськради


16:2719.10.2022

На цей час Миколаїв придбав 2 мобільних котельних та кілька потужних дизель-генераторів, які будуть використовуватися для забезпечення опалення в кризових ситуаціях.

Про це в програмі «Діалог» ТРК «МАРТ» повідомив секретар Миколаївської міськради Дмитро Фалько, передає Інше ТВ.

Котельні «Миколаївоблтеплоенерго» були під бомбардуванням ще в кінці попереднього опалювального сезону – прилітали ракети, були пошкодження. У нас загалом, здається, 12 котельних «Миколаївоблтеплоенерго» було пошкоджено, вони зараз всі відновлені, всі в строю, всі працюють. І є вже напрацьований досвід, як швидко їх відновлювати. Окрім того, я знаю, що проводиться робота з мобільних котельних – у нас придбано, здається, 2 мобільних котельних (одна є точно, друга десь на підході, пізніше зауважив Фалько, – прим.ред.) і декілька потужних дизельних генераторів, які дозволять нам в разі суттєвої руйнації однієї з котельних тимчасово підтримувати опалення за рахунок цих мобільних котельних, – сказав Дмитро Фалько.

Як повідомляло Інше ТВ, на початку жовтня заступник Миколаївської ОВА Валентин Гайдаржи розповів, що ведуться перемовини з усіма партнерами щодо придбання для Миколаївщини 5 модульних котельних, але про результативність цих перемовин говорити поки зарано, можливо, через місяць-півтора.

Також повідомлялось в Миколаєві готують пункти обігріву, де будуть розміщувати мешканців у разі проблем з опаленням (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube