Рятувальна операція на зруйнованій російською ракетою п’ятиповерхівці в Миколаєві завершена – рятувальники дістали тіло 7-мого загиблого


15:1614.10.2022

Сьогодні, 14 жовтня, була завершена рятувальна операція на багатоповерхівці, в яку вчора вночі влучила російська ракета.

За інформацією керівниці пресслужби ГУ Іляни Пацюк, в 14:30 було знайдено тіло сьомого загиблого – літнього чоловіка. На цей час пошуково-рятувальні роботи завершено, передає Інше ТВ.

Як додав Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, загалом за вчорашній день внаслідок ракетної атаки росіян в Миколаєві загинуло 8 людей, зокрема 1 дитина. Також пошкоджень зазнали 4 багатоповерхівки. В тій, куди влучила ракета, два під’їзди аварійні.

Як повідомляло Інше ТВ, росіяни вночі 13 жовтня знов воювали з мирними будинками в Миколаєві: у п’ятиповерхівці зруйновані вщент два поверхи, під завалами дитина. Згодом стало відомо, що  з-під завалів дістали дитину, пошуки ще 7 людей продовжуютьсяУ хлопчика, якого дістали з-під завалів будинку в Миколаєві, були численні травми і переломи. Ввечері вчорашнього дня дитина, на жаль, померла в лікарні. Цей хлопчик став шостою жертвою російської ракети в цьому будинку: вчора з-під завалів рятувальники деблокували тіла двох чоловіків 31-го та 39-ти років та трьох жінок 80-ти, 64-х та 32-х років.  

Додамо, що вчора на чергуванні на рятувальній човниковій станції під час російської ракетної атаки загинув рятувальник Павло Кацан. Рятувальники Миколаївщини – в скорботі за загиблим побратимом.


© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube