Пам’яті Павла Кацана. Рятувальники Миколаївщини – в скорботі за загиблим сьогодні побратимом


16:4213.10.2022

Сьогодні трагічний день для родини рятувальників Миколаївщини.

Під час ракетного удару, який завдала російська федерація по сплячому Миколаєву, під час виконання службових обов’язків  13 жовтня загинув Павло  Кацан. У червні йому виповнилося 34 роки. Повний сил та енергії, гарний друг, відвертий та доброзичливий, професіонал та вірний своїй справі чоловік ніс службу на рятувальній станції, в яку влучила ворожа ракета, вщент зруйнувавши будівлю і забравши його життя.

Павло Юрійович, лейтенант служби цивільного захисту, ніс службу в підрозділах Головного управління ДСНС України у Миколаївській області   з 2010 року спочатку в 36 підпорядкованій пожежній частині смт Воскресенськ Жовтневого району на посаді пожежного,  а з липня 2012 — начальника караулу  16 державній пожежно-рятувальній частині.

 Пізніше перейшов працювати у 10 взвод Державного гірничорятувального (аварійно-рятувального загону) ДСНС України на посаді респіраторника.

Маючи досвід, Павло рятував життя людей на водних об’єктах, а з початку повномасштабного вторгнення залучався до виконання аварійно-рятувальних робіт у м Миколаєві.

Його сім’я втратила найцінніше — батька трьох доньок, чоловіка, сина.

Колектив Головного управління  ДСНС України у Миколаївській області співчуває непоправній втраті рідних та друзів. Схиляємо голови у скорботі та розділяємо біль втрати, висловлюємо глибокі співчуття родині, близьким та колегам. Сумуємо разом з вами та підтримуємо вас у скрутну годину.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві завершили пошуково-рятувальні роботи на місці влучання ракети у рятувальну човникову станцію – тіло загиблого рятувальника деблоковано (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube