В Миколаєві запрацював міський чат-бот Mykolaiv Help для звернень гостей і мешканців міста (ВІДЕО-ІНСТРУКЦІЯ)


13:3611.10.2022

У Миколаєві запрацював чат-бот Mykolaiv Help, який допомагає мешканцям та гостям міста знайти корисну інформацію щодо гуманітарної допомоги, усунути аварійну ситуацію чи вирішити іншу проблему.

Тепер надіслати звернення стало ще простіше – достатньо лише зайти зі смартфону у Telegram або Viber та відповісти на прості питання.

 Про це повідомили в Агенції розвитку Миколаєва, передає Інше ТВ.

«Ми звикли до того, що більшість комунікацій ведеться в смартфоні. Міський чат-бот не є виключенням. Після авторизації користувача в сервісі усі заявки про допомогу зводитимуться в єдину систему міського колцентра і не залишаться непоміченими. Крім того, користувач може бачити статус свого звернення. Це не лише зручно, а ще й економить наш час на дзвінки та написання листів», – каже Євген Гомонюк, комунікаційний менеджер проекту.

Міський чат-бот для миколаївців розробила компанія ТОВ «БІС-СОФТ» на волонтерський основі.

Завдяки новому сервісу вже не треба йти кудись та заповнювати документи, лише потрібен телефон чи комп’ютер. Є можливість зробити навіть фото й вказати точну локацію (далі йде розподіл та за регламентом виконуються роботи).

 У чат-боті Mykolaiv Help містяни зможуть: зробити автоматичне звернення про допомогу, описати проблему, яка сталася (головне – обрати підтему для уточнення), зазначити адресу, завантажити фото й перевірити надану інформацію, контролювати хід виконання звернень, в тому числі отримувати сповіщення про терміни виконання заявки і повідомлення про зміну її статусу.

Крім того, можна дізнатись корисну інформацію щодо евакуації, оформлення статусу ВПО, повідомити про руйнування житла, знайти адреси гуманітарних пунктів, точок видачі питної води чи розташування бомбосховищ. Також є можливість редагувати особисті дані (ПІБ, адресу проживання) та отримувати довідку про планові ремонтні і аварійні роботи за певною адресою.

 Послуга доступна у Telegram та Viber за посиланнями: https://t.me/help_mk_ua_bot (Telegram) та https://tinyurl.com/mkuabot (Viber).

 Відео інструкція щодо користуванням чат-боту:

Ініціативу реалізує Ресурсний центр громадських ініціатив у партнерстві з Агенцією розвитку Миколаєва.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаїв отримав третю партію сучасного обладнання для IP-телефонії для завершення технічного переоснащення міського кол-центру (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube