Миколаїв отримав третю партію сучасного обладнання для IP-телефонії для завершення технічного переоснащення міського кол-центру (ФОТО)


19:3926.09.2022

Нове устаткування повністю оновлює обладнання старої АТС (автоматичної телефонної станції) та суттєво покращує якість передачі та приймання сигналу.

Техніку придбали за підтримки міжнародних партнерів.

Про це повідомили в Агенції розвитку Миколаєва, передає Інше ТВ.

«Велика подяка міжнародним партнерам, які не залишилися в стороні та протягнули руку допомоги. З новим обладнанням стало значно зручніше працювати нашим спеціалістам. Це важливо в умовах щоденного ритму праці. Стало все дуже швидше. Адже час іде на хвилини в аварійних ситуаціях. Вірю, що завдяки цьому обладнанню ми зробимо ще багато корисного для мешканців Миколаєва!», – каже Олена Булавка, начальник відділу обробки звернень громадян «Колцентр 1588» Департаменту ЖКХ Миколаївської міськради.

Окрім запитів про допомогу, служба з обробки звернень громадян опрацьовує велику кількість заявок про усунення аварійних ситуацій та скарг від громадян. Особливо зараз, в період частих поривів водопроводу та підготовки до опалювального сезону.

Цього разу передали IP-телефони Cisco для роботи 10 операторів міського кол-центру. Також серед гуманітарного вантажу: новий маршрутизатор, необхідний для забезпечення широкосмугового доступу к Інтернету і об’єднання у велику корпоративну мережу; потужний комутатор, необхідний для обслуговування мережі колл-центру; а також чотири оптичні трансівери (мережеві приймачі), які суттєво покращує якість передачі й прийому даних у телекомунікаціях.

В цілому за кошти міжнародних партнерів міському кол-центру передано IT-обладнання на загальну суму 920 тис. гривень. Ця допомога розширить можливості служби «Колцентру 1588» щодо обробки запитів.

Ініціативу реалізує Ресурсний центр громадських ініціатив у партнерстві з Агенцією розвитку Миколаєва.

Як повідомляло Інше ТВ, раніше були отримані для міського кол-центру мережеве устаткування, пристрої безперебійного живлення, професійна гарнітура та інші необхідні девайси для зв’язку через IP-телефонію для роботи 10 операторів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube