За добу на Миколаївщині загасили 2 пожежі – обидві «мирні» і без постраждалих


12:2706.10.2022

За чергову добу рятувальники Миколаївщини ліквідували дві пожежі, не пов’язані з бойовими діями.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Перший випадок зафіксовано у м. Вознесенську. Тут о 09:19 по вул. Паровозній внаслідок короткого замикання електромережі зайнялось в приміщенні гаража та літньої кухні. Вогнеборці 12 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідували пожежу площею 60 кв. м о 09:40.

Шкідлива звичка ледь не призвела до трагедії у м. Первомайську. Внаслідок необережності під час паління зайнявся матрац в житловому будинку по вул. Генриха Бебеля. Службу порятунку про пожежу сповістили о 13:20. Двома відділеннями 23 ДПРЧ горіння площею 4 кв. м загасили о 13:30. Постраждалих та травмованих немає. Через щільне задимлення вогнеборці працювали в засобах захисту органів зору та дихання.

Група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення з початку російської агресії 3992 рази залучалась для ідентифікації та вилучення вибухонебезпечних предметів на території міста та області після ворожих обстрілів. Всього вилучено 3848 боєприпасів. 5 жовтня відпрацьовано 9 заявок, вилучено 10 ВНП.

Як повідомляло Інше ТВ, за позавчора рятувальники погасили всього одну пожежу.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube