Прокуратура допомогла забрати у недобросовісного орендаря держмайно в Миколаївському порту і повернути його державі


13:2605.10.2022

Окружна прокуратура міста Миколаєва забезпечила повернення у розпорядження Регіонального відділення ФДМУ державне майно на суму майже 4 млн.грн.

Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

На виконання рішень господарського суду області за позовами прокурора підлягали поверненню у власність держави ряд об’єктів нерухомого майна, розташованих на території Миколаївської філії ДП «Адміністрації морських портів України», однак внаслідок бездіяльності уповноважених органів з листопада минулого року майно залишалось у користуванні недобросовісних орендарів.

Не зважаючи на дистанційний режим роботи органів державної виконавчої служби та зупинення виконання судових рішень на період активних бойових дій, завдяки активній координації роботи органів виконавчої влади Окружною прокуратурою міста Миколаєва вдалось забезпечити доступ учасників виконавчого провадження на територію державного підприємства.

Під час спільного виїзду за участю представника прокуратури об’єкти нерухомості передано Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Миколаївській та Одеській областях.

Як повідомляло Інше ТВ, Прокуратура через суд хоче повернути у власність громади Миколаєва земельну ділянку у мікрорайоні «Леваневці»



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube