В Миколаєві росіяни атакували ракетами не тільки житловий будинок, а й лікувальний заклад. Повне зведення по обстрілам області за добу


10:0130.09.2022

Тільки у Вознесенському районі минулі день та ніч пройшли відносно спокійно.

Про це йдеться у інформації щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу станом на 08:30 ранку 30 вересня, передає Інше ТВ.

За інформацією ОК «Південь», ввечері, 29 вересня, по Миколаївщині спрямовано атаку п’яти дронів-камікадзе. Над Миколаївщиною три «Шахеди-136» збито, один атакував адмінбудівлю в обласному центрі й ще один – об’єкт критичної інфраструктури в одному з районів області. Попередньо без постраждалих.

місто Миколаїв:

Ввечері, 29 вересня, близько 17:30 ворог завдав удару по житловому району Миколаєва касетними снарядами «Смерч». Внаслідок чого троє людей загинуло та одинадцять поранено, з них одна дитина 17 років. Також є пошкодження житлових будинків й електромереж.

Також вночі, 30 вересня, близько 00:56 Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу, перередньо зенітно-ракетними системи С-300. Дві з ракет влучили у десятиповерховий будинок. Внаслідок чого одну людину було деблоковано з під завалів, поранення отримало ще вісім осіб, три поранених особи у важкому стані перебувають у медичних закладах, п‘ятьом – надано амбулаторну допомогу. Зруйновано чотири квартири повністю, шість зруйновано частково. Роботи по розчищенню завалів на пошкоджених об’єктах станом на 08:00 завершено, всіх людей деблоковано. Також після нічних обстрілів пошкоджено медичний заклад. Без жертв та постраждалих.

Миколаївський район:

Вчора, 29 вересня, з 23:30 по 23:40 наносилися ворожі удари по Ольшанській громаді. Зафіксовано влучення в об’єкт критичної інфраструктури. Постраждалих немає.

Вночі, 30 вересня, близько 01:00 ворог завдав ракетного удару по селищу Полігон Шевченківської громади, попередньо зенітно-ракетними системи С-300. Внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків пошкоджено житлові будинки. Без жертв та постраждалих.

Баштанський район:

Під постійним вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування Березнегуватської громади. Вчора, 29 вересня, об 11:30  ворог обстріляв околиці с. Маломихайлівка, об 11:35 околиці с. Червоний Яр, о 16:18, 16:25, 19:10 околиці с. Висуньск, о 17:25 під час обстрілу поранено одну людину. Також о 18:45 обстріляно околиці смт Березнегувате та о 22:35 станцію Березнегувате. Пошкоджено приватні будинки. Детальна інформація уточнюється.

Вчора, 29 вересня, близько 11:00 були обстріли околиць села Новоолександрівка Інгульської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

Вчора, 29 вересня, з 10:00 до 17:00 обстрілів зазнало с. Широке Широківської громади, влучання переважно по дорожньому покриттю та сільгоспугіддях, посічено осколками чотири будинки. Постраждалих немає. Вчора, 29 вересня, о 15:30 зафіксовано вибухи в с. Червона Долина, також сьогодні, 30 вересня, о 03:30 обстріли поза межами населеного пункту, влучання по дорожньому покриттю та відкритих територіях. Постраждалих та руйнувань немає.

Первомайський район:

Вночі, 30 вересня, в Арбузинській громаді, після роботи ППО, сбита ракета приземлилася на околиці населеного пункту. Без жертв та постраждалих. Інформація щодо руйнувань уточнюється.

Як повідомляло Інше ТВ, Рятувальна операція в Миколаєві на місці нічної ракетної атаки росіян по житловому будинку (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube