Росіяни за сьогоднішню ніч випустили по Миколаєву 6 різних ракет, а Очаків обстріляли з артилерії, – Кім


13:1327.09.2022

Росіяни за сьогоднішню ніч випустили по Миколаєву 6 різних ракет, а Очаків обстріляли з артилерії.

Про це на брифінгу в Media Center Ukraine – Ukrinform повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Інше ТВ.

– Що стосується міста Миколаєва. Було 2 ракети типу «Смерч» – «Торнадо-С» – по центру міста. Хочу зазначити, що це не високоточна зброя, і було лише дві ракети – чи у окупантів не вилетіли всі інші ракети, чи вони навмисно тероризують цивільне населення, обстрілюючи центр міста неточними ракетами. Також було 4 ракети типу С-300 в промзону (без жертв) і дві ракети в населений пункт, суміжний з Миколаєвом (знищена була зупинка автотранспорту та було пошкоджено декілька цивільних будівель). На загал – без жертв.

Також було обстріляне з артилерії місто Очаків та всі громади по лінії фронту Баштанського і Миколаївського районів. Жертв немає, але є певні збитки. Одна з ракет С-300 попала в водогін під дорогою, зараз ми це лагодимо, – сказав Віталій Кім.

Як повідомляло Інше ТВ, Пошкоджено мінімум 8 багатоповерхівок, магазини, виставкова зала – мер Миколаєва показав наслідки нічної ракетної атаки по центру міста (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube