Окупанти атакували Очаків дронами-камікадзе, а в Березнеговатому на Миколаївщині внаслідок російських обстрілів поранено 3 працівники елеватору, – ОК «Південь» (ВІДЕО)


13:5520.09.2022

Обстановка в операційній зоні на Південнобузькому напрямку стабільно напружена, але контрольована. Сили оборони продовжують ведення активних дій, чим суттєво підривають морально-психологічний стан, логістику та можливості залучення резервів ворога.

Водночас, ворог активізує застосування дронів-камікадзе на різних напрямках. Так, по портовій інфраструктурі Очакова було скеровано два таких повітряних агресори. Пожежу оперативно загасили. Постраждалих немає.

Про це йдеться у зведенні Оперативного командування «Південь» станом на 11.00 сьогодні, 20 вересня, передає Інше ТВ.

Протягом ночі ворог продовжував обстріли наших позицій та мирних населених пунктів як вздовж лінії фронту, так і в тилових районах.

По Березнегуватому на Миколаївщині ворог гатив реактивними системами залпового вогню «Смерч». Влучено і частково зруйновано елеватор, де поранено 3 працівників, в центральній частині селища пошкоджено кілька будівель, в тому числі й професійний ліцей. Без людських втрат.

Протягом ночі декілька разів із важкої ствольної артилерії та РСЗВ «Град» обстріляно Нікопольський район Дніпропетровщини. По населених пунктах з мирними мешканцями ворог випустив понад сотню снарядів. Попередньо, постраждалих нема, масштаби руйнувань уточнюються.

В районі Нововоскресенського і Архангельського ворог проводив повітряну розвідку безпілотними літальними апаратами. Пильністю і влучністю наших зенітно-ракетних підрозділів розвідники «Оріон» і «Орлапн-10» знищені.

Вогневі завдання наші ракетно-артилерійські підрозділи продовжували виконувати з контролю мостів та переправ, а також районів зосередження ворожого озброєння та техніки.

Наразі підтверджено зменшення ворожих сил на 17 рашистів, а втрати техніки дорозвідуються.

В Чорному морі вороже корабельне угруповання з 11 кораблів та катерів продовжує маневрувати, ховаючись за Кримом, але напоготові тримає 3 надводні ракетоносії з 24-ма «Калібрами» і 3 вдк.

Шторм в морі зменшився за силою, але продовжує загрожувати принесенням мін у прибережну смугу.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві затримано чергового корегувальника вогню – обіцяв окупантам наварити щі, коли вони захоплять місто (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube