Миколаїв вночі зазнав російських обстрілів, обстріляли і громади Баштанського району Миколаївщини – зведення на добу


09:0910.09.2022

Тільки у Первомайському районі минулі день та ніч пройшли відносно спокійно.

 Про це йдеться у інформації Миколаївської ОВА щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу станом на 08:00 ранку 10 вересня, передає Інше ТВ.

місто Миколаїв:

Вночі, 10 вересня, близько 01:10 Миколаїв зазнав обстрілів. Попередньо без жертв та постраждалих. Інформація про пошкодження уточнюється.

Миколаївський район:

Вдень, 9 вересня, орієнтовно о 14:00 під ворожими обстрілами перебували смт Первомайське та с. Засілля Первомайської громади. Влучення по відкритих територіях. Постраждалих та руйнувань немає.

Вчора, 9 вересня, обстрілів зазнало с. Миколаївське Шевченківської громади. Інформація про пошкодження уточнюється. Внаслідок обстрілів у населеному пункті відсутнє світло.

Баштанський район:

Зранку, 10 вересня, близько 05:30 були обстріли за межами сіл Червона Долина та Широке Широківської громади. Постраждалих немає.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Вчора, 9 вересня, у с. Калуга, внаслідок артилерійського обстрілу виникла пожежа сухої трави та чагарників за межами населеного пункту. Без постраждалих.

Вознесенський район:

За інформацією ОК «Південь», вдень, 9 вересня, було випущено крилату ракету Х-31 з ворожого літака по відкритій місцевості у Вознесенському районі. Без жертв.

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні Миколаїв почав приймати вітання з Днем міста



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube