За минулий опалювальний сезон населення заборгувало «Миколаївоблтеплоенерго» понад 130 млн.грн.


12:3108.09.2022

Станом на вересень миколаївці заборгували ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» понад 130 мільйонів гривень за опалювальний сезон 2021-2022 рр.

Про це повідомили в ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», передає Інше ТВ.

Загальна сума заборгованості споживачів за послугу з постачання теплової енергії абонентів групи населення на індивідуальних договорах перед підприємством складає майже 203,3 млн грн, з яких 72, 8 млн – борги минулих років.

«ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» надзвичайно вдячне миколаївцям за розрахунки перед підприємством за тепло. Варто зауважити, що відсоток оплат за нарахуваннями минулого сезону складає 79,3 %, що є досить непоганим показником в умовах повномасштабної війни. Водночас ми просимо й надалі за можливості сплачувати за отримані послуги, оскільки підприємству необхідно здійснювати розрахунки за енергоносії, закуповувати газ та надалі готувати мережі та устаткування до роботи в поточному сезоні. Усі наші працівники щодня працюють, аби в домівках миколаївців було тепло», – коментує директор ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов.

Як повідомляло Інше ТВ, Воєнна зима. «Миколаївоблтеплоенерго» обіцяє подавати теплоносій до всіх житлових будинків, де це можливо



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube