Воєнна зима. Миколаївщина готується до опалювального сезону, але кожному по можливості треба мати запас палива чи дизель-генератор – Кім (ВІДЕО)


12:5906.09.2022

В Миколаївській області продовжується підготовка до опалювального сезону, і, зокрема, після 10 вересня в Миколаєві планують почати заповнювати системи опалення водою, щоб провести випробування.

Про це сьогодні, 6 вересня, на брифінгу в Media Center Ukraine – Ukrinform розповів начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Інше ТВ.

– Не зважаючи на те, що у нас прифронтовий регіон, ми знаходимось в ТОП-5 з підготовки до опалювального сезону згідно статистики Офісу Президента. Ми цей процес розпочали ще два місяці тому, і на зараз ми готові до того, щоб розпочати опалювальний сезон. Плануємо після 10 вересня запитувати систему та проводити тест, – сказав Кім.

Також керівник ОВА надав свої рекомендації населенню щодо підготовки до майбутнього опалювального сезону.

– Зважаючи на військовий стан, і не зважаючи на те, що ми готуємось до опалювального сезону, я вважаю, що населенню потрібно мати запас таких речей, як паливо чи дизель-генератор при можливості. Тому що через обстріли можуть бути якісь форс-мажорні обставини. Тому запас, як я вважаю, треба робити кожному, – сказав начальник Миколаївської ОВА.

Як повідомляло Інше ТВ, Воєнна зима. «Миколаївоблтеплоенерго» обіцяє подавати теплоносій до всіх житлових будинків, де це можливо



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube