За добу на Миколаївщині рятувальники загасили 2 «мирні» пожежі та вилучили 8 боєприпасів, випущених росіянами по українцям (ФОТО)


08:0606.09.2022

Протягом доби 5 вересня на території Миколаївської області зареєстровано 2 пожежі сухої трави на відкритій території, які не пов’язані із веденням бойових дій.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, у с. Зайве Костянтинівської територіальної громади Миколаївського району через необережне поводження з вогнем зайнялися чагарники та сухостій. На площі 1 000 кв. м пожежу загасили вогнеборці 21 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ.

З цієї ж причини горіла суха трава у с. Звенигородка Веселинівської ТГ Вознесенського району на площі 1 га. Горіння зупинили вогнеборці 11 ДПРЧ 4 ДПРЗ.

Піротехнічна група ДСНС з початку російської агресії 3820 разів залучалась для ідентифікації та вилучення вибухонебезпечних предметів на території Миколаєва та області після обстрілів. Всього вилучено 3293 боєприпаси. 5 вересня здійснено 9 виїздів та вилучено 8 ВНП.

Як повідомляло Інше ТВ, З 9 пожеж на Миколаївщині за позаминулу добу 4 спалахнули через російські обстріли. Але 65-річна жінка загинула внаслідок «мирної» (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube