Вночі Миколаїв знов атакували ракетами


09:1905.09.2022

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 08:00 ранку 5 вересня.

М. Миколаїв

Близько 00:30, 5 вересня місто Миколаїв було знову атаковано ракетами. За попередніми даними, типу С-300. Влучання були у промислове підприємство на околицях міста. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється

Миколаївський район

Вдень 4 вересня зафіксовано ворожий обстріл Первомайської громади. Внаслідок чого в смт Первомайське одна людина отримала поранення. Також пошкоджено два житлових будинки. Орієнтовно о 12:40, у с. Засілля через потрапляння боєприпасів та їх уламків виникла пожежа житлового будинку. Постраждалих немає.

Баштанський район

Під постійним вогнем залишається Березнегуватська громада. Так, 4 серпня, орієнтовно о 13:00, внаслідок обстрілів у с. Березнегувате виникла пожежа покинутого складського приміщення. Постраждалих немає. Також протягом минулої доби під ударами опинилися території сіл Любомирівка та Велике Артакове. Інформація щодо наслідків обстрілів уточнюється.

Вночі сьогодні, 5 серпня, з 03:00 до 04:30 були обстріли околиць с. Новоолександрівка Інгульської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

За інформацією районних військових адміністрацій та ГУ ДСНС України у Миколаївській області.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube