У Зеленського натякають на успіхи на півдні, але закликають вголос про це не говорити (ФОТО)


16:4504.09.2022

У деяких населених пунктах українські воїни вже встановлюють українські прапори. Проте назви населених пунктів не можна оприлюднювати до офіційних повідомлень Генштабу.

Глава Офісу Президента Андрій Єрмак написав, що наступ ЗСУ відбувається “крок за кроком”. Зокрема він поділився фото, як наші ЗСУ встановили прапор над одним із населених пунктів Херсонщини.

У Зеленського натякають на успіхи на півдні, але закликають вголос про це не говорити (ФОТО) 1
У Зеленського натякають на успіхи на півдні, але закликають вголос про це не говорити (ФОТО) 5

Також він опублікував фото артилериста з 53 окремої механізована бригада імені князя Володимира Мономаха, який тримає у руках кавун.

У Зеленського натякають на успіхи на півдні, але закликають вголос про це не говорити (ФОТО) 3
У Зеленського натякають на успіхи на півдні, але закликають вголос про це не говорити (ФОТО) 6

Раніше радник глави ОП Михайло Подоляк пояснив, чому так важливо зберігати тишу до оприлюднення офіційних повідомлень Генштабу. Навіть якщо наші військові закріпилися на позиціях.

У такому випадку російське стратегічне командування просто не розуміє, куди саме потрібно відправляти резерви й з якого ж боку буде надалі прорив, куди потрібно відправляти підмогу. Тож важливо зберігати тишу щодо будь-якого населеного пункту, про який вам відомо.

Якщо ж всі гудітимуть про те, у якому напрямку йде ЗСУ, росія концентруватиме там велику кількість артилерійської спроможності, що завдасть українській армії значної шкоди. А насамперед – бійцям. Пам’ятаємо, що одне з ключових задач ЗСУ – зберегти життя людей.




© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube