З 5 пожеж на Миколаївщині за добу дві спалахнули через російські обстріли (ФОТО)


09:1804.09.2022

За чергову добу вогнеборці області ліквідували 5 пожеж, три з яких виникло внаслідок ворожих обстрілів.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, 3 вересня через влучення ворожих боєприпасів та їх уламків виникла пожежа старих речей на даху гаража на території приватного житлового сектору в мкр Варварівка м. Миколаєва. Оперативними діями вогнеборців 19 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області горіння ліквідовано на площі 7 кв. м. Внаслідок обстрілу поранення отримала жінка.

Також через нічні “прильоти” сьогодні, 4 вересня, загорівся ще один гараж на території приватного домоволодіння у м. Миколаєві. Черговим караулом 2 ДПРЧ горіння ліквідовано на площі 5 кв. м. На місці також працювали співробітники поліції та аварійна бригада АТ “Миколаївгаз”.

Ще три пожежі виникли з інших причин:

Об 11:19 на пункт зв’язку 6 ДПРЧ надійшло повідомлення про займання комбайна CASE 9120 на відкритій території Арбузинської ТГ Первомайського району. Вогнеборці по прибуттю до місця в найкоротші терміни загасили пожежу площею 3 кв. м. Причина — займання пилу в результаті технологічних процесів комбайна.

Через коротке замикання електропроводки загорілась електрощитова на території ГО “Миколаївське товариство Рибак” по вул. Проектній м. Миколаєва. Випадок трапився о 18:23. До місця виклику направлено два відділення 2 ДПРЧ та чергову зміну оперативно-координаційного центру. Спільними зусиллями пожежу о 19:08 ліквідовано на площі 20 кв. м. Врятовано два сусідні бокси. Постраждалих та травмованих немає.

Також виникла одна пожежа в екосистемах. Горіли суха трава та чагарники на відкритій території за межами с. Антонопіль Братської ТГ Вознесенського району. Вогнеборцями 10 ДПРЧ пожежу ліквідовано на площі 3 га. Причина займання — необережне поводження з вогнем. Для підвозу води залучалась водовозка від фермерського господарства “Свєтанія”.

За 3 вересня групою піротехнічних робіт здійснено 2 виїзди та вилучено 1 боєприпас. Всього з початку війни відпрацьовано 3804 заявки, вилучено 3285 ВНП.

Як повідомляло Інше ТВ, Вночі росіяни ракетами атакували Миколаїв, Очаків та Вознесенськ – інформація щодо наслідків



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube