Вночі росіяни ракетами атакували Миколаїв, Очаків та Вознесенськ – інформація щодо наслідків


08:5804.09.2022

Тільки у Первомайському районі минулі день та ніч пройшли відносно спокійно. На інших територіях Миколаївщини тривали російські обстріли.

Про це йдеться у інформації Миколаївської ОВА щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу станом на 08:00 ранку 4 вересня.

місто Миколаїв:

За інформаціє ОК «Південь», вдень, 3 вересня, близько 11:30 ворог атакував Центральний район Миколаєва ракетою повітряного базування Х-59, випущеною з Су-35. Ракета влучила у приватний двір та зруйнувала будинок, господарчі споруди. Поранення отримала одна людина.

Також вночі, 4 вересня, близько 02:30 Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу, перередньо С-300. Суттєво пошкоджено три лікувальних заклади, два навчальних заклади, готель та музей. Також пошкоджено житлові будинки. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється.

Миколаївський район:

Вчора, 3 вересня, у другій половині дня під обстрілами було смт Первомайське Первомайської громади. Ворожі снаряди влучили по житлових будинках. Постраждалих немає.

Сьогодні, 4 вересня, о 06:02 ворог наніс удари по м. Очаків Очаківської громади. Влучання в об’єкт цивільної інфраструктури. Також внаслідок обстрілу пошкоджено житлові будинки. Постраждалих немає.

Баштанський район:

Вдень, 3 вересня, близько 11:25 за інформацією ОК «Південь» ракета типу Х-31, випущена з Су-35, влучила в приватний будинок у селі Висунськ Березнегуватської громади. Внаслідок руйнування будинку загинула одна дитина. Четверо людей отримали осколочні поранення, троє з них – діти.

Вчора, 3 вересня, з 16:00 до 19:00 були обстріли околиць с. Новоолександрівка Інгульської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

Вознесенський район:

Зранку, 4 вересня, близько 05:01 обстрілів зазнало м. Вознесенськ. Внаслідок чого на підприємстві відбулося займання приміщень. Без жертв. Є пошкодження житлових будинків. Детальна інформація уточнюється.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві росіяни пошкодили лікувальні заклади та житлові будинки – мер міста про попередні наслідки нічного обстрілу



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube