На Миколаївщині за добу було 5 «мирних» пожеж (ФОТО)


08:1503.09.2022

За добу 2 вересня на території Миколаївської області зареєстровано 5 пожеж, які не пов’язані з влученням ворожих боєприпасів та уламків від них.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

У м. Миколаєві, по вул. Железняка мікрорайон Велика Корениха, о 15:26, загорілась господарча споруда на території приватного домоволодіння. На місце виїхали чергові відділення 19 державних пожежно-рятувальних частин 2 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Силами вогнеборців не допущено перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. О 15:46 пожежу локалізовано та о 16:26 ліквідовано на площі 30 кв. м, її причина встановлюється.

О 17:19 на пункт зв’язку 23 ДПРЧ 5 ДПРЗ надійшло повідомлення про займання споруди, яка не експлуатується, по вул. Олени Бджілки м. Первомайськ. Двома відділеннями підрозділу пожежу о 17:34 локалізовано та о 18:05 ліквідовано на площі 10 кв. м. Причина пожежі встановлюється.

Тричі горіла трава на відкритих територіях поблизу с. Іванівка Куцурубської територіальної громади, с. Костянтинівка Костянтинівської ТГ Миколаївського району та с. Берізки Кривоозерської ТГ Первомайського району. На загальній площі 3,5 га пожежі загасили вогнеборці 1, 22 ДПРЧ 2 ДПРЗ та 13 ДПРЧ 5 ДПРЗ, в першому випадку причина пожежі – необережне поводження з вогнем, а в інших двох – причина встановлюється.

Група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення з початку російської агресії 3802 разів залучались для ідентифікації та вилучення вибухонебезпечних предметів на території міста та області після обстрілів. Всього вилучено 3284 боєприпасів. 2 вересня здійснено 4 виїзди, вилучено 2 ВНП.

Як повідомляло Інше ТВ, З 4 пожеж за позаминулу добу на Миколаївщині одна спалахнула через російські обстріли



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube