З 4 пожеж за добу на Миколаївщині одна спалахнула через російські обстріли


08:0202.09.2022

Протягом доби на території Миколаївської області зареєстровано 4 пожежі, одна з яких виникла в результаті влучення ворожих боєприпасів та уламків від них.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

О 01:20 у с. Зелений Гай Шевченківської територіальної громади Миколаївського району після ворожого обстрілу загорілись дві господарчі будівлі на території приватного домоволодіння. Відділенням 16 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ пожежу ліквідовано на площі 160 кв. м, не допустивши розповсюдження вогню на житловий будинок.

З інших причин виникло 3 пожежі.

Так, о 20:52 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області сповістили про те, що зайнявся житловий будинок на вул. Заводській м. Миколаєва. Пожежу на площі 10 кв. м загасили вогнеборці 3 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

Через коротке замикання електромережі о 23:02 спалахнув одноповерховий житловий будинок. На площі 100 кв. м пожежу ліквідувало чергове відділення 22 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

Через необережне поводження з вогнем на вул. Центральній с. Кумарі Кам’яномостівської ТГ Первомайського району загорілась суха трава. На площі 3 га пожежу загасили вогнеборці 13 ДПРЧ 5 ДПРЗ.

Група піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення залучалась для ідентифікації та вилучення вибухонебезпечних предметів, вилучено 2 боєприпаси. З початку агресії відпрацьовано 3798 повідомлень та вилучено 3282 ВНП.

Як повідомляло Інше ТВ, З 9 пожеж на Миколаївщині за позаминулу добу одна виникла через російські обстріли (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube