ЗСУ на півдні знищили 6 складів з боєприпасами, 12 танків та більше 200 рашистів, – ОК “Південь” (ВІДЕО)


06:0201.09.2022

Обстановка в нашій операційній зоні залишається складною, але контролюється силами оборони.

Ворог продовжує ведення бойових дій без суттєвих змін у складі та положенні його підрозділів. З метою убезпечення себе від дій наших підрозділів, здійснює дистанційне мінування підступів до своїх рубежів.

Про це повідомляє ОК “Південь”.

По Березнегуватській громаді ворог наніс авіаційний удар парою гелікоптерів Ка-52. Без людських втрат.

Протягом дня ворог завдав вогневого удару з важкої ствольної артилерії по Криворізькому та Нікопольському районах. В результаті обстрілу пошкоджено житлові будинки. Потерпілих серед цивільного населення нема.

Нашою авіацією нанесено 2️⃣4️⃣ удари по місцям зосередження противника, його сил та засобів, командним та опорним пунктам, логістичним центрам, транспортним шляхам та бойовим позиціям.

Також ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань нанесено удари по пунктах управління безпілотними літальними апаратами, станціям радіоелектронної боротьби і радіолокаційним, реактивним системам залпового вогню та засобам протиповітряної оборони ворога.

Утримування Каховського і Дар’ївського мостів під щільним вогневим контролем виключило їх використання ворогом для підтягування техніки та боєприпасів. Влучання результативні, пошкодження суттєві. Налагоджену окупантами понтонну переправу в районі Дар’ївки знищено.

Внаслідок наших вогневих зусиль ворог зменшив свою присутність на 2️⃣0️⃣1️⃣ рашиста, 1️⃣2️⃣ танків Т-72 та 1️⃣8️⃣ одиниць авто-бронетехніки.

Влучно знищені важка вогнеметна система «Сонцепьок», зенітно-ракетний комплекс «Бук-М3», 5️⃣ гаубиць «Мста-Б», самохідна гаубиця «Акація», 2️⃣ самохідні артустановки, 3️⃣ мобільних міномети.

Ліквідовано 6️⃣ складів ворожих боєприпасів в Бериславському, Генічеському та Херсонському районах, а також командні пункти 331-го парашутно-десантного і 56-го десантно-штурмового полків.

Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

В Чорному морі корабельне угруповання ворога без змін складу, задач та загроз. Тож реагування на сигнали повітряних тривог залишається актуальним і має бути оперативним. Будьте пильні та відповідальні, не наближайтесь до підозрілих предметів, будьте уважними до поведінки підозрілих людей. Інформацію про них негайно повідомляйте компетентним органам, які вміло і швидко таку небезпеку нейтралізують. А дії наших підрозділів не фільмуйте і не коментуйте, пам’ятайте, що щастя любить тишу. А сили оборони несуть щастя в кожний визволений населений пункт.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube