Поліція оголосила в розшук депутата Миколаївської міськради. Невже Невінчанного?


15:4831.08.2022

30 серпня поліція Миколаївської області  за погодженням з обласною прокуратурою Миколаївської області заочно повідомили депутату Миколаївської міської ради про підозру та оголосили його у розшук.

Про це поінформували в поліції, передає Інше ТВ.

Прізвище депутата, оголошеного у розшук, не називається, однак наводяться обставини.

«Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що влітку 2021 року між депутатом та співробітником одного з підприємств виник конфлікт, під час якого правопорушник завдав потерпілому тілесні ушкодження. За висновками експертів, заявник отримав легкі тілесні ушкодження.

За вказаним фактом дізнавачі відділення поліції №1 Миколаївського районного управління поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження», санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до одного року.

Триває слідство», – йдеться в повідомленні поліції.

Від Інше ТВ. Дійсно, влітку 2021 року був доволі гучний скандал з депутатом Миколаївської міськради від забороненої зараз ОПЗЖ Максимом Невінчанним. Тоді він побив співробітника страхової компанії «Княжа» в Миколаєві. І тоді ж поліція повідомила, що розпочала розслідування.

Зараз Максим Невінчанний, відомий своєю підтримкою як країни-агресора, так і диктатора путіна, перебуває за кордоном і вже звідти продовжує розповсюджувати нісенітниці про Україну і українців.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube