На Миколаївщині черговому прихильнику «руського миру» повідомили про підозру (ФОТО)


16:3726.08.2022

46-річний чоловік з Первомайського району публічно виправдовував та підтримував перед своїми односельцями збройну агресію військових формувань рф проти України, очікуючи на прихід «руського міру». За скоєний злочин чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.

Викрили протиправні дії чоловіка слідчі поліції разом зі співробітниками Управління СБУ у Миколаївській області.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що перебуваючи у громадському місці чоловік публічно схвалював військові дії держави агресора, чекаючи на російських «асвабадітєлєй» та святкування їхньої перемоги над Україною.

Слідчі за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури  повідомили фігуранту справи про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 436-2 Кримінального кодексу України «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників».

На Миколаївщині черговому прихильнику «руського миру» повідомили про підозру (ФОТО) 1
На Миколаївщині черговому прихильнику «руського миру» повідомили про підозру (ФОТО) 3

Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві обласна варта впіймала двох наркоманів – святкували день прапора країни-терориста (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube