ЗСУ нанесли ураження по зосередженню ворога в Снігурівці, – ОК “Південь” (ВІДЕО)


05:2726.08.2022

Обстановка в нашій операційній зоні складна, але контрольована. Ворог зосереджує зусилля на утриманні займаних позицій, продовжує обстріли із ствольної та реактивної артилерії, застосовує авіацію та ракетні удари.

Протягом дня штурмовою авіацією та гелікоптером наніс п’ять ударів по наших позиціях вздовж лінії бойового зіткнення. Без наших втрат. Реактивними системами залпового вогню “Ураган” надвечір вдарив по Березнегуватській громаді. Влучання по сільськогосподарських площах. Без людських втрат.

Нашою авіацією нанесено удари по районах зосередження підрозділів та складу боєприпасів в Архангельському та Бурханівці, а також по засобах ППО ворога в Херсоні та Нововоскресенському.

В ході виконання вогневих завдань ракетно-артилерійськими підрозділами нанесено ураження по зосередженню ворога в Снігурівці, Нововоскресенському та Чкаловому.

Підтверджені втрати ворога складають 2️⃣0️⃣ рашистів, 2️⃣ одиниці автотехніки, вузол зв’язку 98-го парашутно-десантного полку в Дудчанах та ще один склад боєприпасів в Нововоскресенському. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

Штормова погода в Чорному морі змусила ворога скоротити кількість ракетоносіїв до 2️⃣ – надводного та підводного – а відповідно і кількість «Калібрів» до 1️⃣2️⃣. Тим не менш, і ракетна загроза, і мінна небезпека не втрачають актуальності.

Пам’ятайте про обов’язковість дотримання заходів безпеки, не нехтуйте попередженнями про повітряну тривогу, будьте пильними та розсудливими, не випробовуйте долю в заборонених для відвідування місцях, а джерела інформації обирайте тільки достовірні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube