Миколаїв підписав Меморандум з Данією щодо перевірки на корупційні ризики, – Кім


12:2423.08.2022

19 серпня Миколаїв підписав Меморандум про співпрацю з Данією.

Що вказано в Меморандумі, сьогодні, 23 серпня, на брифінгу у Media Center Ukraine – Ukrinform повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Інше ТВ.

– Мер (Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич – прим.ред.) підписав Меморандум (з Данією – прим.ред.) щодо перевірки на корупційні ризики датськими спеціалістами – для того, щоб була прозора співпраця, і ми не мали репутаційних ризиків на Миколаївщині, – повідомив Віталій Кім.

Як уточнив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, Меморандум передбачає широку взаємодію Миколаєва та Данії в питаннях відбудови міста і впровадження найкращих практик прозорості й підзвітності.

“Вже у вересні цього року експерти Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні (EUACI) проведуть у Миколаєві секторальну оцінку корупційних ризиків у сферах державних закупівель, житлової політики, управління комунальною власністю та інвестиційно-економічного розвитку, після чого ми почнемо реалізовувати концепцію Доброчесного міста. Упевнений, це виведе Миколаїв на новий рівень у питаннях прозорості й підзвітності. Для мене, як міського голови, репутація Миколаєва на міжнародній арені є не менш пріоритетною, ніж відновлення інфраструктури та відбудова міста після перемоги України. Також меморандум передбачає спільну роботу над формуванням проектів реконструкції міста та залученням зацікавлених інвесторів із різних країн до відновлення Миколаєва”, – повідомив мер.

Як повідомляло Інше ТВ, Данія почне допомагати відновлювати Миколаїв вже з вересня (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube