Данія почне допомагати відновлювати Миколаїв вже з вересня (ФОТО)


07:3520.08.2022

Данія почне допомагати відновлювати Миколаїв вже з вересня.

Про це заявив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім після зустрічі з Міністром у справах міжнародного розвитку Данії Флеммінгом Меллером Мортенсеном, передає Інше ТВ.

У зустрічі також взяли участь голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва та Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

«Розглядали конкретні кроки щодо підтримки Данією Миколаєва та області в питаннях стійкості, відновлення та реконструкції. Показав наслідки руйнувань житлових будинків, соціальної інфраструктури та об’єктів критичної інфраструктури. Але наш шлях – це відновлення. Тому найважливіший акцент був зроблений на відновлені нашого регіону. Визначились по всім напрямкам та крокам. Домовились, що ми зі свого боку надаємо усі дані та обираємо конкретні проєкти.

Важливо додати, що Ганна Замазєєва й Олександр Сєнкевич показали своє бачення подальшого відновлення міста та області.

Ми втрьох вийшли з бізнесу. Я з девелопменту, голова облради – з фінансів, а міський голова – з айті. Це робить з нас сильну команду, яка може спільно з Офісом Президента розв’язати найскладніші задачі.

Колеги з Данії це зрозуміли та були дуже вдячні такому простому та відкритому діалогу. В планах почати стартувати спільні проєкти вже з вересня», – написав Віталій Кім.

Як повідомляло Інше ТВ, Данія надасть Миколаєву необхідну техніку для першочергового відновлення



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube