Данія надасть Миколаєву необхідну техніку для першочергового відновлення


19:4319.08.2022

Данія надасть Миколаєву необхідну техніку для першочергового відновлення

Про це стало відомо сьогодні, 19 серпня, під час зустрічі міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова з міністром справах міжнародного розвитку Данії Флемінгом Меллером Мортенсеном, інформують в Мінрегіоні.

«Продовжуємо співпрацю з Данією — навіть війна не спинила її. Маємо чергові практичні результати: Данія надає Миколаєву необхідну техніку для першочергового відновлення, зокрема екскаватори, самоскиди та навантажувачі», — зазначив Олексій Чернишов.

Також Міністр Чернишов подякував Данії за те, що вона не залишається осторонь проблем не лише Миколаєва, а й інших поранених громад, та повідомив, що є домовленість про виділення коштів на підтримку Кременчука у підготовці до зими.

Міністр Мортенсен зазначив, що Мінрегіон має бути лідером у процесі відбудови у тісній співпраці з громадами та міжнародними партнерами — забезпечувати прості та зрозумілі механізми реалізації проєктів з відбудови.

«Підтверджено попередні домовленості про виділення близько 100 млн данських крон, які плануємо використовувати через перевірений прозорий механізм фінансування реалізації спільних проєктів — NEFCO та DANIDA», — зазначив Олексій Чернишов.

Під час зустрічі Олексій Чернишов подякував міському голові Миколаєва Олександру Сєнкевичу за відповідну підготовку та особисту залученість до реалізації програми.

Як повідомляло Інше ТВ, Голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва взяла участь у зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Данії в Україні (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube