З 5 пожеж на Миколаївщині за добу одна була внаслідок російських обстрілів (ФОТО)


13:5821.08.2022

Протягом доби на території Миколаївської області зареєстровано 5 пожеж, одна з яких в результаті ворожого обстрілу.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

20 серпня об 11:30 рашисти в черговий раз обстріляли Миколаївщину. На цей раз поцілили у житловий будинок у м. Вознесенськ. В результаті влучення боєприпасів та уламків від них пошкоджень зазнали один п’ятиповерховий житловий будинок та близько п’яти одноповерхових. У п’ятиповерхівці пошкоджено конструктивні елементи з першого по п’ятий поверх, обрушені балкони, вибиті шибки та вікна. Від ДСНС до ліквідації наслідків залучалось 3 одиниці техніки та 17 рятувальників.

Через влучення боєприпасу та його уламків виникла пожежа речей на балконі п’ятого поверху п’ятиповерхового житлового будинку у м. Вознесенськ. Пожежу на площі 5 кв. м об 11:43 ліквідували вогнеборці 12 державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Додатково залучались співробітники національної поліції, швидкої медичної допомоги, АТ “Миколаївобленерго”, АТ “Миколаївгаз”.

Інші пожежі не пов’язані з бойовими діями.

Так, горів автомобіль ВАЗ 2108 по вул. Центральна смт Доманівка Доманівської територіальної громади Вознесенського району. Рятувальники 14 ДПРЧ 4 ДПРЗ ліквідували пожежу об 11:15 на площі 2 кв. м, її причина встановлюється.

Через дорожньо-траспортну пригоду біля садово-виноградного товариства “Весняне” на трасі М-14 “Одеса — Мелітополь — Новоазовськ» виникла пожежа автомобіля DAF-XF 95 та сухої трави. Пожежу о 18:05 ліквідували рятувальники 19 ДПРЧ 2 ДПРЗ на площі 50 кв. м.

Два епізоди сталися у житловому секторі. Один з них — це пожежа господарчої споруди по вул. Яблунева с. Новогригорівка Врадіївської територіальної громади Первомайського району. Вогнеборцями 13 ДПРЧ 5 ДПРЗ о 20:32 ліквідували пожежу на площі 100 кв. м.

В другому випадку горів житловий будинок на території приватного домоволодіння по вул. Молодіжна с. Нововоскресенка Веселинівської територіальної громади Вознесенського району. Інформація про займання надійшла до Служби порятунку 21 серпня о 01:50. Черговий караул 11 ДПРЧ 4 ДПРЗ ліквідував пожежу о 03:00 на площі 20 кв. м. Внаслідок пожежі постраждали три особи, з них 2 дітей. Дівчинка 2017 р. н. та підліток 2001 р. н, які госпіталізовані до хірургічного відділення Веселинівської районної лікарні. Хлопчика 2005 р. н. з 40 % опіків перевезено до опікового відділення лікарні м. Миколаєва. Причини пожеж встановлюються.

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Миколаївській області відпрацьовано 5 повідомлення, які надійшли від громадян про виявлення вибухонебезпечних предметів, вилучено 28 боєприпасів. З початку російської агресії 3738 разів залучалась для ідентифікації та вилучення вибухонебезпечних предметів на території міста та області після обстрілів. Всього вилучено 3213 боєприпасів, які транспортовані у спеціально відведене місце або знищені шляхом контрольованого підриву.

Як повідомляло Інше ТВ, Вночі ворог знов ракетами атакував Миколаїв – є влучання у підприємство



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube