Вночі ворог знов ракетами атакував Миколаїв – є влучання у підприємство


08:5821.08.2022

Тільки у Первомайському районі минулийдень та ніч пройшли відносно спокійно.

 Про це йдеться у інформації Миколаївської ОВА щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу станом на 08:00 ранку 21 серпня, передає Інше ТВ.

місто Миколаїв:

21 серпня, близько 01:00, зазнало обстрілу місто Миколаїв. За попередньою інформацією, ворог завдав удару ракетами типу С-300. Наразі відомо про влучання на територію підприємства. Інші влучання були по околицях міста. Попередньо, постраждалих немає. Інформація щодо наслідків руйнувань уточнюється.

Миколаївський район:

Вчора, 20 серпня, фіксувалися ворожі обстріли на території Шевченківської громади. Так, о 08:00 було обстріляно с. Любомирівка, одна людина зазнала поранень. Орієнтовно о 13:40 по селах Зоря та Новоруське відбувався артобстріл. Постраждалих немає.

Баштанський район:

Протягом дня, 20 серпня, були обстріли околиць с. Новоолександрівка Інгульської громади. Постраждалих немає.

Вчора, 20 серпня, обстрілів зазнала Широківська громада. Так, близько 11:00, 16:00 та 18:00 були обстріли с. Червона Долина. Пошкоджено житловий будинок та автівку.

Також орієнтовно о 10:30, 20 серпня, та близько 01:00, 21 серпня, зазнало обстрілів с. Широке. В наслідок чого пошкоджені житлові будинки та адмінбудівля сільської ради, влучання теж були в городи місцевих. Постраждалих немає.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих і пошкоджень уточнюється.

Вознесенський район:

Вчора, 20 серпня, близько 11:30 російські окупанти завдали ракетний удар по п’ятиповерховому житловому будинку у м. Вознесенськ. За інформацією ОК «Південь» встановлено, що удар був нанесений ракетою типу «Калібр». Відомо, що поранення отримали 14 людей, серед яких троє дітей. Наразі в лікарнях перебувають троє дорослих та двоє дітей. В результаті потрапляння у п’ятиповерхівці пошкоджено конструктивні елементи з першого по п’ятий поверх, обрушені балкони, вибиті шибки та вікна. Також пошкоджено близько п’яти одноповерхових будинків.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївському напрямку ворог зайняв південну околицю Благодатного, йде бій – Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube