По Вознесенську удар був нанесений ракетою «Калібр», кількість поранених зросла до 14, – ОК “Південь” (ВІДЕО)


05:2521.08.2022

Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. Суттєвих змін у складі та положенні не фіксується.

Силами до мотострілецької роти за підтримки трьох танків тричі вороги здійснювали спроби штурмових дій з Олександрівки в напрямку Таврійського. Успіху не мали.

Про це повідомляє ОК “Південь”.

Дев’ять разів ворог атакував штурмовою авіацією та гелікоптерами наші позиції вздовж лінії зіткнення. Без наших втрат.

За наслідками денного ракетного удару по Вознесенську встановлено, що удар був нанесений ракетою типу «Калібр». Поранено чотирнадцять цивільних осіб, серед яких є діти. Всі потерпілі мають поранення середнього та важкого ступеню.

Нашою авіацією нанесено 5️⃣ ударів по скупченню живої сили, озброєнню та техніки ворога.

Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 2️⃣3️⃣0️⃣ вогневих завдань, за результатами яких уражено командний пункт 247-го десантно-штурмового полку 7-ої десантно-штурмової дивізії, знищено склади ворожих боєприпасів в Чорнобаївці та Старицях.

Вороже військо зменшено на 7️⃣5️⃣ рашистів, корпусну самохідну гармату «Гіацинт-С», на 2️⃣ ворожих танки Т-72 та ще 6️⃣ одиниць броньованої техніки. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

Корабельне угруповання ворожого флоту після шторму в Чорному морі збільшено до 15 одиниць, які продовжують маневрувати у ракетно-безпечних районах моря. Напоготові два надводних і один підводний ракетоносій із сумарним залпом 20 ракет типу «Калібр» та два вдк.

Актуальність загроз ракетних та артилерійських обстрілів – незмінна, а це значить, що незламність нашу ще випробовуватимуть на міцність. Не наражайте себе на небезпеку, дослухайтесь порад та вимог військового командування. Це все – для збереження ваших життів і цінностей. Будьте пильними і свідомими, розділяючи, яка інформація потребує негайного поширення, а яка ретельної перевірки.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube