З 6 пожеж на Миколаївщині за добу одна – внаслідок російських обстрілів (ФОТО)


12:3417.08.2022

Протягом доби на території Миколаївської області зареєстровано 6 пожеж, одна з яких в результаті ворожого обстрілу.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

17 серпня, після ворожого обстрілу Миколаєва, о 02:19 на спецлінію сповістили про пожежу двох легкових автомобілів в які влучили уламки ворожих боєприпасів на вул. Маячній. Вогнеборці 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ загасили транспортні засоби на площі 5 кв. м.

Інші пожежі не пов’язані з бойовими діями.

Так, 16 серпня о 16:22 на вул. Молодіжній с. Петрівка Веснянської ТГ Миколаївського району горіли меблі та утеплювач в гаражі на території приватного домоволодіння. О 17:11 чергове відділення 19 ДПРЧ 2 ДПРЗ загасило пожежу на площі 10 кв. м, її спричинило коротке замикання електромережі.

О 18:51 сповістили про те, що горять пожнивні залишки та суха трава на відкритій території смт Ольшанське Миколаївського району. На площі 2,5 га займання ліквідував черговий караул цього ж підрозділу.

Через необережне поводження з вогнем горіла суха трава у с. Дмитрівка Куцурубської ТГ Миколаївського району. Відділенням 22 ДПРЧ 2 ДПРЗ пожежу ліквідовано на площі 3,5 га.

На вул. Центральній с. Зелений Яр Братської ТГ Вознесенського району зайнялася господарча будівля на території приватного домоволодіння. Вогонь приборкали вогнеборці 10 ДПРЧ 4 ДПРЗ на площі 70 кв. м.

На вул. Грушевського м. Новий Буг Баштанської ТГ горіла будівля, яка не експлуатується. На площі 70 кв. м пожежу ліквідувало чергове відділення 20 ДПРЧ 3 ДПРЗ.

Причини обох пожеж встановлюється.

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Миколаївській області відпрацьовано 3 повідомлення, які надійшли від громадян про виявлення вибухонебезпечних предметів, вилучено 2 боєприпаси (один з них — минулих війн). З початку російської агресії 3715 разів залучалась для ідентифікації та вилучення вибухонебезпечних предметів на території міста та області після обстрілів. Всього вилучено 3092 боєприпасів, які транспортовані у спеціально відведене місце або знищені шляхом контрольованого підриву.

Як повідомляло Інше ТВ, «Це ракети типу С-300 чи щось більше»: начальник Миколаївської ОВА розповів про наслідки нічного ракетного удару по Миколаєву (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube